Besleyelim.com

En Ucuz Muhabbet Kuşu Yemi Güncel Fiyatları

25.03.2021
328
En Ucuz Muhabbet Kuşu Yemi Güncel Fiyatları

Piyasada bulunan en ucuz muhabbet kuşu yemi fiyatlarını sizler için bir araya getirdik. Hatta En ucuz muhabbet kuşu yemleri hakkında alış veriş yapabileceğiniz linkleri de sizler için düzenledik.

Sırası ile En Ucuz Muhabbet Kuşu Yemi ve Linkleri

1- Tekli Dal Darı Fiyat 1 TL LİNK

2- Gold Wings Meyveli Muhabbet Kuşu Yemi 350 gr. Fiyat 3,82 TL LİNK

3- Çapkın Muhabbet Kuşu Yemi 300 gr. Fiyat 4,30 TL LİNK

4- Pets Family Muhabbet Kuşu Yemi 400 gr. Fiyat 4,87 TL LİNK

5- Gold Wings Kabuksuz Muhabbet Kuşu Yemi 400 gr. Fiyat 6,06 TL LİNK

6- Jungle Muhabbet Kuşu Yemi 500 gr. Fiyat 6,15 TL LİNK

7- Garden Mix Platin meyveli Muhabbet Kuşu Yemi 500 gr. Fiyat 6,32 TL LİNK

8- Enjoy Muhabbet Kuşu Yemi 400 gr. Fiyat 6,36 TL LİNK

9- Quik Vitaminli Muhabbet Kuşu Yemi 500 gr. Fiyat 6,46 TL LİNK

10- Quik Meyveli Muhabbet Kuşu Yemi 400 gr. Fiyat 6,46 TL LİNK

Ucuz Muhabbet Kuşu Yemleri Sağlıklı Mı ?

Muhabbet kuşu yemi seçerken bir çoğumuz kuşların sağlığını düşünürüz. Ucuz muhabbet kuşu yemlerinin sağlıksız olabileceğini ve kuşlara zarar verebileceğini düşünürüz. Fakat bu düşünce tamamen yanlıştır.

Muhabbet kuşu yemi alırken kaliteli olarak var sayılan yem türü kurumsal firmalara ait özenle paketlenmiş orijinal paket yemlerdir. Bu paket yemler fabrikasyon ortamlarda hijyenik koşullarda işlem görmektedirler. Orijinal paketli markalı ürünlerin bir kısmını yukarıda sizler için sıraladık. Bu markalı ürünler anlatımımıza örnek olarak kabul edilebilir.

Ucuz Muhabbet Kuşu Yemi İle Pahalı Yem Arasında Ne Fark Var ?

Aralarındaki tek fark yem paketleri içerisinde bulunan tohum çeşitliliğinin farkı ve besin değerlerindeki değişimdir. Ucuz yem paketlerinde örneğin 6 çeşit kuru tahıl bulunurken , Pahalı paketler içerisinde daha fazla çeşit tohum ve eklenti bulunabilmektedir.

Pahalı yem paketleri içerisinde ucuz yem paketlerine kıyasla genellikle bal , propolis , meyve parçacıkları gibi ek besinler bulunur. Aynı zamanda tohumların büyüklükleri de değişiklik gösterebilir.

Ucuz Muhabbet Kuşu Yemi Kimler Tarafından Kullanılmalı ?

Evde tek kuş besleyen kişiler  bu ucuz yemleri kullanabilirler. Tekli olarak yani eşsiz beslenen kuşlar ekstra enerjiye ihtiyaç duymazlar. Genellikle yüksek kaliteli yemler üreticiler tarafından kullanılmaktadır. Kuşların kızışması için özellikle kullanılmaktadır.

MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ NASIL YAPILIR

Bir önceki yazımız olan Muhabbet Kuşu Kanat Kesimi Hakkında Tüm Detaylar başlıklı makalemizde Muhabbet Kuşu Kanat Kesimi hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.